En fantastisk smjupaj - HOW TO!

I vanlig ordning, en före bild, då vi slängde oss över den färdiga pajen och innan vi visste ordet av var den märkligt nog slut. Inget kodak moment så långt ögat når över den synen.
How to, degen:
En rejäl fyrkant smör
Fyra rejäla nävar mjöl
En näve havregryn
Två nävar socker + lite till. Det beror på vad man gillar.
What, pajfyllningen:
En pajform fylld med bär, frukt eller annan valfri dessertpajsfyllning.
Eventuell kryddning som salt, kanel, ingefära, citron. Osv. Osv.
Kanske lite potatismjöl
How to, själva pajgörandet:
Häll fyllningen i formen. Damma över potatismjöl i lagom mängd om du har bär som pajdegsutfyllnad. Kläm ihop smöret med mjölet, havregrynen och sockret. Klimpa ut degen över (i mitt fall) jordgubbarna och grädda pajen i ugnen på den universala tempraturen 200 C tills det börjar lukta färdigt. Då är pajen klar.
• • • • • • • • • •
En dag ska jag nog skriva en kokbok. Den kommer att bli fantastisk, exakt och framförallt snygg.