Nya vårskor!

Publicerad 2014-03-23 17:31:00 i Shopping

Vi har bestämt det nu, vi i familjen, att våren är här. Det innebär att vi vågar vägra tjockbyxor och celebrerar såpbubblor och vårskor.
 
Vårskor. Det var just det. 
Som alla föräldrar vet växer barnfötter som ogräs. Just det faktum och en biltur senare och vi var framme i skoaffären.
 
Den lille mannen var fast besluten. Han ville ha ett par snabba dinosarieskor som blinkar och ryter (sedan ryter han själv ifall vi glömt hur just ett ryt låter). Vi hittade inga sådana skor hur mycket vi än röt inne i affären. Vi hittade någonting bättre. Ett par tigerskor.
 
Fröken ville kolla urvalet innan hon bestämde sig och det var ett svårt val. Det fanns massor av färgglada glittriga skor men tillslut föll valet på ett par snabba, glittriga pastellsneakers. 
 
Väl hemma har vi genomfört de obligatoriska testerna.
 
Snabbhetstestet
Båda skoparen fick elva av tio möjliga i snabbhet.
 
 
Hopptestet
De är nöjda. Betyget blir flera tusen miljoner bättre än tio.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela