Vi har haft vårkänslor i helgen

Publicerad 2014-03-17 17:00:00 i Vardagsliv

Det började med invigningslek och tårtkalas på den nyrenoverade lekplatsen längre upp på gatan.
 
Att det blåste såpass mycket att vi var tvugna att hålla i pappertallrikarna även med tårtan på är inget vi tänker på. Fokusera på jordgubbarna!
 
Att vinden var så bitande kylig att kaffet blev kallt ett par tre sekunder efter att det hällts upp är inte heller något vi tänker på. Fokusera på att det är ganska snygga muggar!
 
 
Vi har invigt nya solglasögon och inte kännt någon anlednig att stänga jackan.
 
Att vi hade cirka tre meter att gå från entrédörren till bilen är inget jag nämner och att det var kalla meter har vi glömt. Fokusera på solljuset!
 
Förra årets succé studsmattan fick sin återdebut.
Att vi var tvungna att ha mössa, tjocka vantar och pantalonger under byxorna har vi redan glömt. Fokusera på studset!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela