De första 24 timmarna

Publicerad 2013-08-31 21:32:00 i Småbarnsföräldersyndrom

Jag måste säga att det gått fantastiskt bra! Jag trodde att det skulle bli en kamp utan dess like men icke! Det var till och med lättare än med lilla fröken. Här är dagen i bilder.
 
Det ser inte ut så men det här är en ganska pigg jag (orkar inta piffa tll mig för bloggen). Jag var inställd på en gråtande och tröstlös liten man (han gick i och för sig och hytte med näven åt oss igår och proklamerade att det var HAN som bestämde här). Men han valde att somna fort på kvällen OCH sova hela natten så vi valde per automatik detsamma.
 
 
Utvilad och kameraskygg liten man. Skillnaden från igår är att han nu är nappavvänjd!
 
 
Nappfria små män måste få en belöning.
 
Svåra val på leksaksaffären. Han fick välja vilken leksak han ville (med lätt styrning från sin kära moder). Det stod mellan en "Jake och Piraterna"-båt, dinosarier eller en häst.
 
 
Jag försökte styra in honom på valfri sak ur Star Wars-sortimentet men helt lönlöst. "Men mamma, jag vet inte vad det är är för något?" "Men det är ju en Imperial Landing... äsch. Strunt samma."
 
 
Det blev piratbåten från "Jake och Piraterna".
 
 
Firandet tog inte slut med båten. Det blev dessutom köttbullslunch på värdshuset och...
 
 
...en sittning i den trasiga bilen utanför kassan på Hedlandet. Det här är en mamma som kan fira!
 
Häpp!
Nu är vi en nappfri familj.
 

Kommentarer

Postat av: Mathias&Rebecca

Publicerad 2013-09-13 20:58:48

Trevliga bilder! (:

Svar: Tack!
Berndtsson och Lundström

Postat av: mycamerasperspective.blogg.se

Publicerad 2013-09-13 21:09:23

fint :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela