Slutet på en era

Publicerad 2013-08-29 21:07:00 i Baka

Vi laddar för fullt inför morgondagen. Mest är det jag som laddar, den lille mannne är lugn och står och väljer mellan vem det är som ska få hans napp nu när han ska sluta i morgon kväll. Det står och väger mellan att spola ner nappen till hajbebisarna eller skicka den till Bianca.
 
Bianca är en 29-årig vacker brunett med fina kurvor och tjockt hår. Bianca och den lille mannen träffades under en kort och efterlängtad stund i somras och han kan inte sluta prata om henne. Bianca är en shetlandsponny. Som det ser ut i skrivande stund är det Bianca som kommer att bli en napp rikare. 
 
Som belöning ska vi om bekant åka och köpa valfri leksak på den gigantiska leksaksafären OCH så ska vi äta tårta. En kladdkaketårta med dulche de leche. Jomenvisst, mamma behöver belöning innan den första läggnigen utan napp kommer att ske.
Dulche de leche in the making.
 
Har ni testat att göra det?
Så enkelt att det nästintill är brottsligt att inte testa!
 
1. Köp en burk kondenserad mjölk.
2. Ta bort etiketten.
3. Lägg burken i en kastrull med vatten.
3. Koka i 2-4 timmar beroende på hur tjock du vill ha den. Ju kortare koktid, desto rinnigare leche. Se till att burken är täckt med vatten hela tiden.
4. Klart!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela