Håll ut - det är snart helg!

Publicerad 2014-03-24 17:00:00 i Klädbytardagarna

Närmare bestämt barnklädesbytardagarahelgen! Om just du är nytillkommen på min fantastiska blogg så klicka HÄR och läs och scrolla och läs och scrolla. Denna idé är fantastiskt och smart och jag vet att det finns många fler sådana här bytardagar ute i landet.
 
Just nu håller vi ut på klädfronten hemma och blundar för det faktum att inget av barnen har byxor som inte glipar. De glipande byxorna har hål på knäna och tröjorna är för korta på både längden och tvären.
 
Men snart, om bara fem dagar, kommer de båda att ha varsin hel ny garderob för nästan inga pengar alls. Smart för plånboken, ännu smartare för miljön!
(den lille mannens helaste par byxor)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela