En fuskande panacotta
Mannen (som är en ruskigt duktig och kreativ kock) ryser av det här men vad gör det?
I morgon är det lillördag vilket borde innebära att det är smygfredag idag och då får man äta dessert... Jag gillar saker som går snabbt/sköter sig själv och den fuskande panacotten är bra på båda.
5 dl grädde
1 dl gelésocker
(smaksättning om man vill)
Rör ihop, koka upp, låt småkoka i typ 30 sekunder. Häll i portionsformar och in i kylen i ca 30-45 minuter. Klart! Gott att äta som det är och enkelt att smaksätta mer om man vill det. Vanilj och choklad är självklara. Ahlgrens bilar är också gott att smälta ned i. Unga fröken rekommenderar även (helst) decilitervis med hushållsfärg och (helst) hektovis med strössel som garnityr.
I morgon är det lillördag vilket borde innebära att det är smygfredag idag och då får man äta dessert... Jag gillar saker som går snabbt/sköter sig själv och den fuskande panacotten är bra på båda.
5 dl grädde
1 dl gelésocker
(smaksättning om man vill)
Rör ihop, koka upp, låt småkoka i typ 30 sekunder. Häll i portionsformar och in i kylen i ca 30-45 minuter. Klart! Gott att äta som det är och enkelt att smaksätta mer om man vill det. Vanilj och choklad är självklara. Ahlgrens bilar är också gott att smälta ned i. Unga fröken rekommenderar även (helst) decilitervis med hushållsfärg och (helst) hektovis med strössel som garnityr.

