En fuskande panacotta

Publicerad 2012-10-16 21:46:00 i Baka

Mannen (som är en ruskigt duktig och kreativ kock) ryser av det här men vad gör det?

I morgon är det lillördag vilket borde innebära att det är smygfredag idag och då får man äta dessert... Jag gillar saker som går snabbt/sköter sig själv och den fuskande panacotten är bra på båda.

5 dl grädde
1 dl gelésocker
(smaksättning om man vill)

Rör ihop, koka upp, låt småkoka i typ 30 sekunder. Häll i portionsformar och in i kylen i ca 30-45 minuter. Klart! Gott att äta som det är och enkelt att smaksätta mer om man vill det. Vanilj och choklad är självklara. Ahlgrens bilar är också gott att smälta ned i. Unga fröken rekommenderar även (helst) decilitervis med hushållsfärg och (helst) hektovis med strössel som garnityr.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela