Perpparkaksbak

Publicerad 2012-11-11 10:00:00 i Baka


Livet är för kort för att gå och vänta på saker och ting så igår tog vi fram pepparkaksmåtten och bakade  pepparkakor. Vi tog även fram:
• Dammsugaren
• En rejält stor portion tålamod
• Kaffe
• Mjölk att dricka till degen vi skulle äta
 
Det vi glömde att ta med var:
• Tillräckligt mycket deg.
 
Den lille mannen åt såpass mycket deg varje gång jag vände mig om att vi skulle kunna dekorera själva honom med kristyr närmare jul. Unga fröken åt bara deg en gång. Men den gången blev flera gånger. Hon poängterade att hon faktiskt åt deg just då och DÅ är en gång. Härligt att leva såpass i nuet! Hon tröttnade på degätandet efter ett tag och började äta bara mjöl. Hon sa att hon gillade det bättre.
 
- Bättre än kött? undrade jag.
- Jaaaa! svarade hon.

Kommentarer

Postat av: 2-barns-mamman

Publicerad 2012-11-13 22:44:09

Haha! Underbart! :-D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela