Vältvättad

Publicerad 2014-03-05 21:26:00 i Småbarnsföräldersyndrom

När jag kommer in på förskolan för att hämtat lintottarna möts jag av glada hejrop från pedagogerna, sedan nickar de lite diskret och "ja... han... eh... vad ska jag säga?" Ja, vad ska dom säga?
 
Jag är uppfostrad med orden "skitiga barn har haft det roligt" och "är inte ungarna smutsiga efter att ha varit ute är det något fel" (och jag håller med). Med tanke på hur många gånger denna overall tvättats (i morse var den skinande ren) så har den lille mannen jätteroligt på förskolan. Varje dag.

Kommentarer

Postat av: michaela- mamma till tre 💗

Publicerad 2014-03-06 10:36:42

så himla härligt! det är verkligen så det ska vara :)

Svar: Absolut!
Berndtsson och Lundström

Postat av: Frida och Smultronen

Publicerad 2014-03-06 20:32:13

Helt rätt! Och den där overallen är så snygg!! :-)

Svar: Den är superbra, dyr men väl värt pengarna.
Berndtsson och Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela