Två flugor i en smäll

Publicerad 2014-03-02 22:12:00 i Vardagsliv

Jag såg ett tillfälle till att äntligen få byta ut årtiondets mest intetsägande gardin mot någonting mer karaktärsfast. Den nygamla, bortglömda mer raktyggade gardinen behövde bara strykas först.
 
Den lille mannen såg ett tilfälle att hjälpa till. Vid minsta lilla rökpuff från strykjärnet var han där med sprayflaskan och "släckte elden". Mycket ånga eld var det. Det dröp om gardinerna, det dröp om den lille mannen då han sprayade på sig själv "för det gör barndkårar", det dröp om golvet och det dröp om vattnet själv. 
 
- Hmmm, effektivt... tänkte jag för mig själv när jag i mitt stilla sinne blundat och räknat till tio. Gardinerna tvättas OCH blir släta samtidigt. It's a win win!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela