Ännu en klädgalning

Publicerad 2014-03-12 17:00:00 i Shopping

Den äkte mannen gillar kläder men framförallt klockor och skor. När vi träffades hade han många fler par skor än mig.
 
Jag ÄLSKAR kläder, gärna vintage.
 
Fröken är också en klädslukerska. Hon sitter och markerar och klipper ut från klädkatalogerna som dimper ner hos oss. Hon gör egna kläder till sina Barbisar och har stenkoll på sin garderob. Hon har gått frin sin totala rosa period till tyll och stora kjolar.
 
Så att även den lille mannen drabbats av samma textilkärlek är inte förvånande. Han tycker att vi för länge har klätt honom i gubbkeps och farfarströjor och coola skjortor. Han vill ha starka, klara färger på sina kläder och de ska ha häst-, val-, dinosarie- eller hajtryck. Det kräver sin klädinventering blan affärerna.
 
Och nu hörrni, jag har hittat en perfekt keps. Han kommer älska den!
(bild lånad från HM)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela