Konsten att inte somna

Publicerad 2014-01-06 21:38:00 i Vardagsliv

Vi har gjort vårt bästa för att inte somna på eftermiddagen. Tupplurar i vår familj innebär att kvällsluren inte kommer. Det där är nog en liten (pytteliiiiiiten) lögn, JAG somnar lätt, det är de två minderåriga som inte alls är BFF's med John Blund om de sover middag.
 
För att hålla oss lintottarna vakna har jag bland annat utdelat storstryk i memory. Jag fick bara vara med en omgång "Du är inge rolig mamma. Jag vill inte byta ut dig men du är verkligen inte kul..."
 
Som alla andra fantastiska föräldrar har jag även proppat i dom socker... Det fungerade! De somnade när jag ville och jag är fortfarande vaken och tjaa.... Där slutar mina egna klappar på min axel. Dags att sjunka ner framför en film. I morgon (ja, jag har lärt mig min läxa - 6 januari är en röd dag) börjar allvaret igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela