En laktosintolerant liten man

Publicerad 2014-01-11 15:00:00 i Sjuklingar

Vi har misstänkt det en tid och börjat med att ta bort vanlig mjölk till maten och den lille mannen blev ganska snabbt mycket bättre. Jag har försökt att tjata mig in på vårdcentralen men vi fick ingen tid då de ansåg att vi redan löst problemet. Kom på först efter alldeles för många påtryckande samtal till samma vårdcentral att vi har en otroligt bra allergiläkare som har privatpraktik i stan bredvid. Där fick vi tid redan nästa dag.
 
Den lille mannen är pricktestad och vi har pratat matvanor och korsallergier och konstaterat att det förskolan och vi redan gjort hemma har varit helt rätt och det är bra att fortsätta på samma linje. Den lille mannen har en mild laktosintolerans och klarar av att äta smör och grädde och mjälk om den är värmd.. Vi är ytterst skonade och med lite tur kommer det att växa bort.

Och här, en liten återblick från väntrummet. 
 
 
Hos läkaren, får alla barn med sig stenar. Föräldrar med laktosintoleranta barn får med sig intyg. Tack Holger, du är bäst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela