Sotji 2014

Publicerad 2014-02-10 17:00:00 i Funderingar

Det är för sent att reagera nu, Ryssland har redan fått äran att arrangera vinterspelen och det är bra att förtrycken, förföljelsen och korruptionen belys. Men jag tror inte att de granskningar som gjort att omvärlden lyft lite på skygglapparna inför Putins ryssland kommer att fortsätta ha sina sneglande ögonen på det stora landet i öst när spelen är över.

Jag gör vad jag kan, sprider kärlek (och håller stenkoll på tabeller, backflips, snöförhållanden och dagsformer). Sprid kärleken!!!

(bilden re-postad från världens bästa konstnär och illustratör Jesper Waldersten)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela