Sjöjungfru-, prinsess- & älvkalas

Publicerad 2014-02-12 22:18:52 i Kalasdags

Men alla som inte är det ovan är välkomna ändå. Fröken fyller fem år om inte alls en så avlägsen framtid och hon planerar ett stort kalas. Hon vill ha disco, ballonger och girlanger, korv och bröd, fiskedamm med riktiga fiskar, sockervadd till alla, högvis med godis och ännu mera disco. 
 
Vi får väl se, det mesta går enkelt att fixa. Just nu lusläses kalas- och receptböcker.
 
Den lille mannen har dragits in i kalasplanerandet och smider planer inför sin kommande fyraårsdag. Han vill ha dinusarier, valar och späckhuggare på sitt kalas. Det känns som en lite svårare nör att knäcka...

Kommentarer

Postat av: Frida och Smultronen

Publicerad 2014-02-13 08:48:36

Åh att planera kalas är så kul! Fanns en jättefin sjöjungfruklänning på HM i höstas om ni är på jakt efter utklädningskläder :) party on!

Svar: Åh som jag letat och letat efter en sådan klänning!!! Har till slut fått tag på en här i stan faktiskt. Ska bli spännande och se om hon någonsin kommer att ta av sig den.
Berndtsson och Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela