Kära tradera - tack för grislampan!

Publicerad 2014-02-04 17:00:00 i Småprat

Tack vare dig, du fatasiska sajt har vår trappa äntligen blivit belyst! Det har den i och för sig varit innan också men inte alls så här tjusigt.

Lampan är egentligen en värmelampa för grisar men fungerar alldeles utmärkt med en vanlig lampa. Just det här med att det är en grislampa har skapat ett visst bryderi hos lintottarna.

- Ska vi skaffa grisar?
- Nej, den här lampan är tänkt att värma grisar men vi ska bara ha den som en vanlig lampa.
- Men grisarna kan väl inte bo i trappan? Tänk om vi behöver gå ned till tvättstugan!!
- Vi ska inte skaffa grisar. Man KAN ha den om man...
 
Jag inser att jag redan har tappat dem i deras egna planering om vem, var och hur grisarna ska förvaras och vem som ska ta hand om dom. Namnförslag på grisarna haglar och fröken undrar om hon redan nu kan bestämma vilken del av grisen hon ska få äta upp. Jo, våra barn är ännu inte med mig på det vegetariska tåget.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela