Google Maps Streetview

Publicerad 2014-02-23 21:06:20 i Hur gick det här till?

Sök på "VILSE" i arkivet här i bloggen och ni kommer att få ganska många träffar. Jag anser inte att själva ordet vilse egentligen är så bra, jag är ju var jag är och är inte alls borta. Själva målet, dit jag är på väg är däremot helt på villov'gar och ligger inte alls vart jag tänkt att det ska ligga.
 
Det här är en av mina kvalitéter som inte passerat vidare till fröken. Jag tror att den äkte mannen hoppar jämnfota av lycka bakom ryggen på mig då det här är en egenskap av mig han inte älskar extremt mycket. Nu till saken.
 
Fröken har blivit besatt av Google Maps Streetview och kör mellan olika kompisars hus här i stan som jag behöver ta till GPS för att hitta rätt till direkt. Hon muttrar när hon inte kan köra in på gångvägarna, backar, tar en annan väg och kör rätt. Jag står bakom och försöker memorera hur hon kör så att vägen inte blir så lång nästa gång.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela