Fladdrande kjol

Publicerad 2013-05-30 21:32:01 i Vintage

Fnittrig drog jag fram den här kjolen från ställningen i stans secon hand.
 
- Det var det gräsligas...
 
Och sedan föll jag pladask. Den är lång och fladdrig och välfylld av mönster och färg och fladdrig och underbar och nämnde jag fladdrig? Den här kjolen ska jag gå omkring i i sommar som en fjäril hämtad rakt från 90-talet.
 

Kommentarer

Postat av: Kikan

Publicerad 2013-05-31 09:36:00

Vet du vad jag kom på, jag hade nästan exakt en sådan på 90-talet. Bortsett från att den gick i blått och vitt. VARFÖR gjorde jag mig av med den...eller gjorde jag det? Kan det vara så att den ligger hemma på mamma och pappas vind...jag slänger ju nästan aldrig något. Måste nog ta mig en tur och undersöka saken. Ska nog även passa på att kolla i mammas gamla gömmor.... iiiih! #shoplessjune here we go!

Kram1


Svar: Leta genast upp den och sedan matchar vi varanda i cyberspace!KRAMAR!
Berndtsson & Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela