Nyheter i luciatåget

Publicerad 2013-12-13 21:16:00 i Vardagsliv

Igår såg det ut såhär. De förbenade ljusen vägrade att samarbeta med luciakronan och inte ens tända juleljus och ett lugnande mantra innehållande både tomtegubbar och pepparkakor hjälpte.
 
Men resultatet blev fantatsiskt (efter en halvtimmes pillrande)! Jag är övertygad om att det här är den ljuvligaste tomteluciatärnan med glittrande boa någonsin!


Lillbrorsan var en fyllig pepparkaka och ville inget heller än fika och blängde argt på mig när jag frågade om jag fick ta ett kort på honom. Blicken sa allt och bullarna serverades.
 
Sångerna var nästan smäktande, barnen superduktiga och fröknarna på vår förskola är guld värda!!

Kommentarer

Postat av: Ida Nilsson

Publicerad 2013-12-14 14:45:38

Men gud så söt hon var! Bra tanke också att ta lite av varje, I like it!

Svar: Så missar man ingenting! Mycket bra :-)
Berndtsson och Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela