Havets Hus i Lysekil

Publicerad 2013-08-02 14:07:34 i Utflykter

Sextonde juli
 
Färjan över till Lysekil, blivande svärmor njöt.
Fröken njöt. Den lille mannen var vettskrämd. "Det låtej föj högt! SCHLUUTA BÅTEN!"
 
Väl framme tog vi första och kanske inte bästa parkering men en promenad i solkskenet i Lysekil är sällan fel.
 
Utom när man går med oss. 
 
Med på vår promenad var även sopbilen som envisades med att köra dit vi hade tänkt att gå. Sug lite på den här meningen "En solig sopbil"... Inte så mums.
 
När vi kom fram till fel sida av stan och gatan blev till hav insåg vi att vi hade gått i stanken hlet i onödan, vi hade gått fel, fel, jättefel. Många och långa GoogelMapkik och kompassappstittningar (äntligen fick jag användnig av den!) så hittade vi  rätt.
 
Destinationen var Havets Hus.
 
Fint hus med utbildning, akvarier, vattentankar, klappzoo och ett hett tips om du är i krokarna och tröttnat på klipporna för ett litet tag. Det som är det absolut häftigaste med Havets Hus är att det du ser inne i tankarna är det som finns under ytan direkt utanför huset. DET gillar jag.
 
 
 
Det som bland annat finns där ute är det här. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela