De fyra armarna

Publicerad 2013-08-28 20:57:19 i Småbarnsföräldersyndrom

Trotsåldern är över för denna gången sedan länge men vi tycker ganska olika den lilla fröken och jag. Hon gillar si och jag gillar så. Hon tänker si och jag tänker så (ibland även lite si). Ganska skön blandning och lärorikt som attan för oss båda. Vi har olika drömmar och olika önskemål. Men idagm just idah hade vi samma tanke. Ett önskemål som jag haft i flera år.
 
- Mamma, jag önskar att du hade fler armar än två för då skulle du kunna hjälpa mig att breda mackan samtidigt som du häller upp juice. Du borde ha minst fyra stycken. Det är så jobbigt att vänta.
 
Och visst har hon rätt, evolutionen har missat någonting här.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela