Sommargult

Publicerad 2013-04-24 22:15:00 i Vintage

Senaste vintagefyndet, denna gång från Sandvikens butik "Ånyo". En gladgul vid och glansig sommarklänning att bara njuta i!

Kommentarer

Postat av: Linn

Publicerad 2013-04-26 17:20:48

Jag kan verkligen inte bära upp gult, men åh vad jag tycker att det är snyggt!

Svar: Gult fungerar på mig, om det är en kall gul. Jag fungerar däremot inte i någon varm färg alls. Riktigt klassisk julröd gör mig blågrön. Hade jag varit en meter längre och haft svans hade jag varit given i valfri roll i Avatar.
Berndtsson & Lundström

Postat av: Linn

Publicerad 2013-04-26 20:42:28

Ha ha, kul liknelse :-)

Har inte funderat så mycket över varma och kalla nyanser. Jag är blek och rödhårig och sorterar automatiskt bort en massa färger som jag tycker skär sig mot håret och min rosavita hud. Grönt och blått är min melodi.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela