Loppis

Publicerad 2013-04-10 12:15:00 i Vintage

Tisdag är loppisdag. Tisdag är dagen man hittar mig bland många andra på Röda Korsets butik här stan för att fynda och ej att förglömma stödja deras verksamhet. Av någon anledning så ringde vi inte varandra, Kikan och jag, utan smsbombade varandra istället. Mitt uppe i allt skrivande och fyndande så ser jag mig själv i en spegel yvigt dansande till Johnny Cash som spelade i mina lurar. Musik är som mat för mig men det kanske börjar bli dags att banta en aningens. Iallafall sänka volymen lite ute i affärer. 
 
Det här fyndades idag:
En skön sommarscarf jag ska knyta runt håret och sex stycken fina, fina små blommiga assietter.
 
 
 
En bok till barnen och en bok till mig.
+ ett par sommarskor från Bianco som var som gjorda för mina fötter
och en klänning till lilla fröken. 
 

Kommentarer

Postat av: Linn

Publicerad 2013-04-10 17:18:20

Nyfiken på vad du kommer att tycka om hundraåringen. Alla pratar ju så gott om den, men själv har jag inte lyckats läsa ut den, så meningslös tyckte jag att den var. Eller så ville jag bara göra tvärtom, det händer ibland och jag är inte alltid medveten om det själv.

Snygg scarf och härliga assietter!

Svar: Jag har hört jättegott om den och precis det du säger - att den är menlös... Jag lovar att återkomma.

Visst var assietterna fantastiska! Dom skriker efter tryfflar att ligga under.
Berndtsson & Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela