Fint folk kommer sent

Publicerad 2012-10-06 22:43:00 i Vardagsliv

Skön höstadg med lite krisp i kinderna. Det var dags för oss att se någonting annat än pittoresk stad, men först dags för lite lunch hos pappa. Sedan blev det Muminmaraton i bilen till ett köpcenter för att köpa fler par gummistövlar till den lille mannen. Fröken hittade också skor men glömde av dom i samma stund som hon kom ihåg att det var lördag och vi skulle gå och köpa lite mer godis. 
 
Klockan blev 14.00. Klockan blev 14.20 och då fick jag ett SMS.
"Är ni på g?"
-Idag? ehm NEJ! Skulle inte kalaset vara i morgon kl 14.00? Jag hade inte bara förväxlat dagarna, jag hade dessutom skrivit in samma kalas två gånger till i almanackan förutom för morgondagen och inget stämde. Finns det ett syndrom som kallas postamningshjärna? Jag har det i så fall. Ska stämpla in det i pannan och gå vidare med livet. 
 
Hursomhelst.
 
Snabbt in med barnen i bilen och ilfart till kalas och kalasmiddag. En mycket bra dag i slutändan! Och här är hela inlägget i bilder.
Lunch på Anna på Torget.

Prinsessklänning - check!
Skoprovning.
Kalaslek.
Kalasstudts.

Vi hittade en larv som den lille mannen försökte mata med kottar.
Larven tackade vänligt men bestämt "nej tack!" till kotten och kravlade vidare mot nya äventyr.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela