Mina magiska strumpbyxor

Publicerad 2012-11-07 20:12:00 i Vardagsliv

Jag gillar klänningar. Jag gillar kjolar. Jag för ett ständigt krig med strumpbyxor som jag misstänker har något otalt med min midja då de allt som oftast samlar all sin uppenbarelse i knähöjd. Det har varit så ända fram tills nu.
 
Jag har hittat något så fantastisk som termoleggings. Dom sitter uppe, dom är varma och mjuka och omfamnade luddiga och helt fantastiska! Mina ben är i himmelriket!
 
Se!


Jag har sett ut såhär sedan i morse utan ett endaste litet dragande! Jag tror att jag är lite kär i dom...

Kommentarer

Postat av: Linn

Publicerad 2012-11-07 20:58:20

VAR - jag undrar bara VAR - köper du dem?

Svar: ÅH! *letar desperat i soporna efter förpackningen* NEEJ, den är borta. Jag vet inte!!!! Eller jo, jag har köpt dom på hemmaplan i vår grymt braiga klädoutlet. Det var ett vanligt märke... Ehm... (jag skulle vara en värdelös modebloggare) ehm... Finns säkert på COOP eller ICA.
Vänta... Ha ha! Det finns ju en lapp INUTI också.
Dom är från Crossbow!
Berndtsson & Lundström

Postat av: Kikan

Publicerad 2012-11-07 21:41:32

Varför, oh varför hängde jag tillbaka dem? Jag brukar väl aldrig vara den som skall spara liksom...mycket dumt infall. Ångrar även att jag inte köpte en Ester Eleonora sjal till, den grå tröjan, de andra mönstrade leggingsen OCH de där leopardiga brallorna...suck!

Svar: Jag hör. Du måste helt enkelt komma tillbaka snart! Jag är också sugen på leopardbrallorna. Frågan är vilken färg grön/svarta eller svart/vita?
Berndtsson & Lundström

Postat av: Linn

Publicerad 2012-11-07 22:08:41

Crossbow... säger mig så mycket som ingenting. Jag skulle också vara en värdelös modebloggare. Men om de finns på Coop och Ica underlättar det, det är ju typ de klädaffärerna jag besöker...

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela