Fredagsnöje

Publicerad 2012-11-10 11:50:00 i

Fröken var helt slut och somnade i princip på vägen till sängen. Den store mannen nattade den lille mannen och Ä-N-T-E-L-I-G-E-N var det min tur.
Vi har köpt en app till iPaden där man ska hjälpa Pettson med diverse uppfinnigar. Värd varendaste krona! Det enda negativa är att barnen hela tiden ska uppfinna och deras arma mamma får inte hjälpa till. Men ensam i soffan igår var det min tur.
 

Kommentarer

Postat av: Mimmy

Publicerad 2012-11-10 12:25:39

Åh hihi gosiga barn du har, så fint!:D
Har läst igenom lite inlägg här inne och jag bara längtar ännumer efter mars då vår första kommer <3

Mycket fin blogg och så härlig humor ^^,

Svar: Tack snälla! Och kul och spännande att gå i väntans tider. Vår tjej är också en ett marsbarn, perfekt månad att få barn i :)
Berndtsson & Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela