Farligt på jobbet

Publicerad 2012-11-07 15:47:00 i Vardagsliv

Att jobba på kontor kan vara farligare än man tror. Man kan skära sig på papper, få bläck i ögat eller fastna med skärpet i automatmatningsfacket i kopieringsapparaten. Eller som igår. Vilken kopp/mugg var det nu jag drack ur igen...?
 
Konsekvenserna kan bli ödesdigra.
 

Kommentarer

Postat av: Linn

Publicerad 2012-11-07 20:07:50

Living on the edge... Man måste ju utmana sig själv lite.

Man kan också råka sticka ner handen i dokumentförstöraren. Det är min stora skräck.

Svar: Farligt det där. Man blir lite lockad att se hur nära man vågar gå ;)Jag glömde ännu en farlig sak i inlägget. Man kan sätta sig alldeles för lång ut på kanten på den rullande kontorsstolen och ramla rakt in i kollegans bokhylla (been there, done that).
Berndtsson & Lundström

Postat av: 2-barns-mamman

Publicerad 2012-11-07 22:14:03

HA ha! :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela