Omaka strumpor

Publicerad 2012-12-17 23:03:00 i Vardagsliv

Mannen har högt flygande planer.

- Om jag blir rik någon gång, då ska jag slänga alla mina strumpor och köpa helsvarta strumpor av samma märke för resten av mitt liv. Problemet löst!
 
Mannen har parat ihop strumpor och konstaterat att vi har en miljard ensama strumpor som letar efter sin partner. Hur ser det ut hemma hos er med strumpparandet?

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2012-12-17 23:16:34

Same same...men hittat grymma strumpor på HM, helsvarta eller helvita men med en färgad rand på insidan skaftet. Vips så var det lätt att para ihop dem! Svårare dock när en strumpa i ett par försvinner o lämnar partnern allena - när går man vidare? När slänger man den stackars ensamma? Hur länge ska man vänta?

Svar: Ja det ä frågan - hur länge ska man vänta. Vi har en halvfull IKEA-kasse med singlar som jag inte vågar göra mig av med. Har nog haft den i två år för det första paret strumpor som vi köpte till den lille mannen ligger där. Ja, inte paret då utan en ensam jätteliten röd strumpa med en giraff på. Kan han ha den nu? Nej inte en chans, den var till och med för liten när han föddes. Kan jag slänga den vi har kvar? Nej, tänk om den andra helt plötsligt bestämmer sig för att komma fram ur sitt gömställe och och och och... ehm. Vad ska vi göra med ett par pyttesmå bebisstrumpor?
Berndtsson & Lundström

Postat av: Anna

Publicerad 2012-12-18 09:45:19

Hahaha, det problemet hade jag tidigare oxå, men det är nu löst. Först gjorde jag en storrensning bland alla ensamma sockar (i samband med flytt och invigning av nya garderoben) de som var halvslitna och ändå inte hade en partner åkte direkt i sopsäcken, de få fina sockarna som fortfarnade var singlar fick ligga i en separat låda i byrån. Sedan, vid varje upppackning av tvätt kontrolleras de ensama sockarna som dycker upp mot den lilla lådan. Och nu snittar vi kanske tre eller fyra ensamma stackar i lådan. Resten har hittat sin partner=) Och den stackaren som i mars fortfarande - ett år senare inte har hittat sin partner åker i soporna =) Kram kram

Svar: Att du vågar slänga!! Modigt... Kanske är dags att blunda och bara göra det...
Berndtsson & Lundström

Postat av: Linda

Publicerad 2012-12-18 15:43:24

Jag gillar verkligen inte att sortera strumpor. Alla ser i princip likadana ut men ändå inte. Om du förstår vad jag menar. ;)

Kram Linda

Svar: Jag förstår, förstår precis!
Berndtsson & Lundström

Postat av: Eva Trillian

Publicerad 2012-12-18 21:14:27

Jag gjorde det :) Just så! Har EN sorts strumpor. Alla lika. Parar hur som helst - märker inte om någon försvinner :) Fyller på nå'n gång om året! Tråkigt? Oh, nej då. Det finns så mycket roligare saker än strumpor ;)

Svar: Det kanske helt enkelt är så att JAG ska göra det han drömmer om. Att slänga alla våra omaka strumpor. Jag ser redan att presentköp till födelsedagar och julaftnar blir plättlätta - han får strumpor!
Berndtsson & Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela