Att sjunga i kör

Publicerad 2013-09-09 21:28:06 i Lyxliv

Inte bara fröken som börjat på fritidsaktivitet. Idag har jag börjat att sjunga i kör. Tralalalaaaaa la laaaa!!
 
Sjöng i kör under min skoltid men är dessvärre ingen oupptäckt talang utan en helt upptäckt ordinär sångerska. Men i kör låter jag fantastisk. Vi bar upp varandra till gåshudsnivå efter tio minuter. Attans vad duktiga vi var!!!
Jag trodde att jag hade stenkoll på all musik som Betales komponerat tillsammans men just den här som vi hårdstartade med idag hade jag inte hört.
 
Det är härligt att sjunga i kör, jag hade helt glömt känslan...! Gå genast till närmsta google när du läst klart här och anmäl dig genast!!!
 
Själahelande!!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela