Vi har skaffat husdjur

Publicerad 2013-10-10 19:00:00 i Shopping

Närmare bestämt dom här husdjuren.
Tre små söta och färglada maneter (eller "mageneter" om man snart ska fylla tre år) som färglatt simmar runt i ett litet akarium. De kräver bara regelbundna vattenbyte, diskmedel och en strömsladd. 
 
De skiftar färg och krockar mjukt med varandra till den lille mannens förtjusning. Maneterna är ännu odöpta och är en del av hans nya nattlampa. I just namnfrågan röstade jag på "Svea", "Gullan" och "Hildur". Han röstade på "mageneter har inga namn, bara människor och hästar och katter". Lampan blev såpass poppis att den utkonkurrerade både Bolibompa och sagoläsning på kvällen..
 
- Du är i vägen mamma, jag kan inte se mageneterna.
 
Jag köpte lampan HÄR. Bor man inte i närheten av vår lilla stad och fick ett plötsligt sug för akvarielampan så har jag bara hittat liknande på ebay.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela