Kalastema spikat

Publicerad 2013-10-08 19:00:00 i Kalasdags

Vi strök
• basketkorgstårta
• kotårta
• bolltårta
• blomtårta
 
allt till förmån för (trumvirvel tack!) 
 
Jag tycker att temafester är hur kul som helst men jag vet att jag blir för överambitiös med tisplanering, budget och utförande men det här borde fungera! Den lille mannen var den som kläckte idén och jag har några idéer men snälla, SNÄLLA - har ni tips i rockärmen så ge mig era tips! Lekar får ungarna sköta själva, jag filar på kaffebryggningseffektivitet, skörbjuggsdricka och guldmyntspotatis. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Linn

Publicerad 2013-10-09 12:18:41

Ett hundben att gnaga på, kanske? Benknotor är väl lite piratigt? Men det kanske de andra mammorna och papporna inte tycker är någon bra idé.

Papegojkött? Nähä, inte det heller.

Men fiskpinnar tror jag i alla fall att de äter, piraterna. Och så dricker de rom till. Lova det.

Svar: Papegojkött? Undrar vad det skulle kosta kilot? Som det lutar åt nu blir det guldmyntspotatis och skeppskorvar och fiskpinnar. Vad är en sjörövarfest utan rom egentligen? Superbra att ta till när det börjar bli för livat i skutan. Antingen bara till mig eller till alla andra.
Berndtsson och Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela