Projekt melonodling - del 1

Publicerad 2013-03-30 18:22:34 i Vardagsliv

Våren verkar inte alls vara i antågande så vi har tagit saken i egna händer och vårat till det lite hemma. Inga vårdukar eller ljusa gardinder utan vi har målat krukor och planterat frön. Frö från en honungsmelon för att vara exakt.
 
Jag är inte mest känd för mina gröna fingrar. Inte ens lite känd för mina gröna fingrar och det kanske mest beror på att jag inte besitter några gröna fingrar alls så jag sätter all min tilltro att barnen har det.
 
Det har börjat bra! Krukorna är pimpade, kärnorna är jorden och jag kom ihåg att vattna. Ni kommer att få följa melonernas uppväxt här på bloggen. Stay tuned!
 

Kommentarer

Postat av: Linn

Publicerad 2013-04-01 12:32:33

Jo, men det är väl så att vissa egenskaper hoppar över en generation? Hoppas odlingen går vägen. Jag ser fram emot att se bilder när ni skördar solmogna meloner i vardagsrumsfönstret ;-)

Svar: Två storögda barn står ivrigt och kikar på kvällarna. Lilla fröken är efter så här mååånga dagar övertygad om att de växer nedåt. För "så här långt tid för det faktiskt inte ta!"
Berndtsson & Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela