Lilla fröken fyller 4!

Publicerad 2013-03-26 21:21:00 i Kalasdags

Den här stod och väntade i den lilla frökens rum natten till idag. Hon har sålt sin första vagn på klädbytardagarna och väntat och sparat för att ha råd att köpa en vagn som Jamela (hennes docka) kan ligga i.
 
- Så bra! Den är här nu. Pappa titta, vagen är här. Var är gästerna och när börjar kalaset?
 
Den lilla fröken är väl medveten om att den "shjugohätte masch" är dagen då hon fyller fyra år och det är ju idag! Hurra!!!! Dessvärre ville virus och bakterierna inte heller missa det här fanatsiska datum så den nyblivna fyraåringen ligger med feber och ont i halsen och sover medan den rosa tårtan ligger i kylen och väntar på att ätas. 

Skulle här kunna hålla en enormt lång och för er säkert ganska tråkig monolog om vår sex dagars förlossning och hur fantastisk hon är, men nej. Jag utbringar ett

HIPP HIPP HURRA - må du ta dig dit du vill! Ingening är omöjligt, bara olika svårt.
(Eller hur Kikelikan ;) )
 
THE pink cake in the making - sockerkaksbotten,
hallonsylt, rosa vaniljgrädde, rosa marsipan.

Än så länge odekorerad, men gissar på att det blir någonting brunt.
Nej vänta... hmmmm... rosa blir det nog. Ja, rosa.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-03-27 06:28:06

Grattis i efterskott! Så trist att sjukdom skulle sätta stopp för kalas och tjohej, men det kan ju vara rätt roligt att dra ut på firande också.

I helgen ska jag träffa hela familjen med bröder och allt, och då ska alla syskons födelsedagar firas på en gång. Två av dem skedde i januari, men vad sjutton... Det är ju roligt att dra ut lite på det, som sagt.

Sex dagars förlossning, det låter ju skoj :-)

Svar: Ett hemmakalas är överstökat och två till väntar! Det kommer att kalasbakas hela kvällen.
Och gällande förlossningen. Vi fick definitivt valuta för pengarna. Långa förlossningar = lååååång service, mat på sängen (läs dropp) mycket klappar på huvudet, massage och mycket mer. Hade kanske inte valt att göra just precis så igen men det är inte så farligt som det kanske låter.
Berndtsson & Lundström

Postat av: Linn

Publicerad 2013-03-27 06:28:40

Och det var bara jag som ville vara lite anonym.

Postat av: 2-barns-mamman

Publicerad 2013-03-28 07:30:24

Grattis i efterskott! Hoppas hon blivit frisk och fått kalasa ordentligt nu :)

Svar: Jag tackar å hennes vägnar!Hon är på bättringsvägen och vi kommer att fira i dagarna två :)
Berndtsson & Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela