Vi har gjort mjukglass

Publicerad 2013-06-04 10:14:00 i Baka

1. Köp tetrapacken med smet
2. Vispa
3. Frys in
4. Ät
 
Attans vad god den var!
Men jag skulle vilja slå ett slag för att göra steg 1, engagera sig ordentligt i steg 2 och byta ut steg 3 mot att spackla upp den på en tårta för smeten var fantastisk! Sedan tar du steg 4 som ovan.
 
Rumsvarm mjukglassmet var det bästa av hela den här glasshistorien.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela