#shoplessjune är över

Publicerad 2013-08-16 12:00:00 i #shoplessjune

Ja, det är faktiskt augusti. 
 
Mina försök att dra ned på shoppandet av miljömässiga skäl (att jag sparar riksdaler är också fint i kråksången)  motarbetas av den lilla fröken. Jag klimatkompenserar genom att:
 
1. Inte ge vika så himmla mycket (om vi inte ser en tyllkjol eller något leopardmönstrat eller är överens om en bikerjacka eller så... då och där är jag lättövertalad. "Hmmm, undra om den här finns i strl M också?")
 
2. Jag handlar på min majortitet av kläder i secondhand butiker. Kanske, om man tänker efter, så den enda second hand butiken som finns i stan.
 
Dagens fynd är en oemotståndlig mustaschtröja, linnebyxor och en spetströja med strass och pärlor. 
 
Bravissiomo!
 

Kommentarer

Postat av: Matilda

Publicerad 2013-08-18 19:55:13

Åh men nu kommer ju alla härliga höstkläder jue!

Svar: Desto större utmaning ;-)
Berndtsson och Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela