Den perfekta leksaken

Publicerad 2013-08-28 10:00:00 i Berndtsson och Lundström tipsar

Vi har testat det mesta. Pedagogiska leksaker. Alternativa leksaker. Ekologiska leksaker. Platsleksaker. Vintage leksaker. Nedärvda leksaker. Dyra leksaker. Egengjorda leksaker. Kreativitetsstimulerande leksaker. Alla med olika entusiasm från de båda lintottarna och alla med olika hållbarhet men det finns ingen (inte ens iPaden om man får lägga till den i leksakslistan) som är lika populär och har varit populär sedan barnen såg dagens ljus som den här:
Tumstocken.
 
Tumstocken är ohotad på första platsen och har varit ohotad i en evighet. Flexibel, användbar för båda vuxna och barn och relativt billig. Just på den här bilden är tumstocken en häst/hopprep beroende på hur medvillig tumstocken är. Möjligheterna är oändliga!
 
Kära blivande föräldrar!
Vi har varit där, stått med glittrande ögon i babybutiken och svurit en tyst ed om att det ofödda barnet enbart ska födas upp på bröstmjölk, ekologiska grönsaker uppvärmda långsamt av solenergi och alla leksaker ska vara säkra, färgglada och förnyelsebara. Jättefint. Verkligen jättefint. Kör på med den ekologiska maten när ni kan och det där med leksakerna... Strunta i allt som säljs och ge barnet valfritt köksgeråd eller verktyg. Det är ändå med det era ögonstenar kommer att leka med. Det finns åtskilliga tusenlappar att spara här.
 
Hälsningar från mig,
som fick detta råd som förstagångsmamma och struntade totalt i det.
 

Kommentarer

Postat av: Sintia

Publicerad 2013-08-28 15:57:58

Älskar du victoria secret & vill ha deras body mister? Då tycker jag att du ska vara med på denna tävling som är gratis! Kanske du vinner.. http://nickimdaily.blogg.se/2013/august/tavling-victoria-secret-produkter.html#comment

Postat av: falckenOash

Publicerad 2013-08-28 19:40:34

Hej, har själv småsyskon och kusiner så känner igen mig vid att det absolut enklaste funkar bäst! Det bästa jag gav min bror när han var liten var en ballong, den roade han sig med mer än någon annan leksak!
Ha en trevlig kväll!

Svar: Ballonger och stora kartonger är de största vinnarna hemma hos oss :-)
Berndtsson och Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela