Pimp my fodral - inspiration!

Publicerad 2012-09-18 16:40:00 i Nördigheter

Jag har blivit med ful spricka på telefonen och i samma veva blivit efterklok och skaffat fodral. Ett trist och väldigt vitt fodral. Jag efterlyste lite inspiration tidigare och blev inspisrerad men kanske inte som hon (Lyckoland) tänkt sig. Nu jäklar ska det korsstygnas!

Kommentarer

Postat av: Linn

Publicerad 2012-09-18 17:53:07

Snitsigt! Ska du brodera på duken och sedan klistra på den på fodralet? Så långt tänkte aldrig jag. Jag var inne på broderi men tänkte att det nog inte går på det fodralet. Klurigt värre av dig :-)

Svar: Ibland blir jag sådär klurig :) Har inte bestämt ännu hur jag ska fästa den om det blir klister eller om jag ska göra en ficka så att det går att byta broderi efter humör och säsong. Det visar sig snart hur det blir!
Berndtsson & Lundström

Postat av: Malin Dejgaard

Publicerad 2012-09-18 20:42:28

Vilken bra idé med broderiet! Känns som det annars inte finns så många roliga skal till telefonerna... Jag skall försöka få händerna på en iPhone 5 och sedan pimpa hörlurarna med pärlor. Inte för att den blir särskilt mer stöttåligt, men finare! =)
vilken fin blogg du har! härligt när man blir så glad av att läsa dina inlägg!
keep it up! =)
Mvh malin

Svar: Tack, vilka fina ord! Det värmer :)
Mina lurar är också pärlbeströdda, blir så mycket roligare så och korsstygnen kommer sakta med säkert fram.
Berndtsson & Lundström

Postat av: Angelica - Vardagsliv med LCHF

Publicerad 2012-09-19 11:39:44

Vilken fin blogg du har! Tror jag sparar den som bokmärke :-)

Svar: Tack och detsamma! Ska bokmärka dig också, jag behöver mer LCHF inspiration! Har ätit så i ett år nu och mår så mycket bättre :-)
Berndtsson & Lundström

Postat av: Angelica - Vardagsliv med LCHF

Publicerad 2012-09-19 15:37:35

Gör du? Vilket sammanträffande! Du får gärna hämta inspiration hos mig! :-)

Svar: I will!
Berndtsson & Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela