Quizkampen - utklassning!

Publicerad 2014-01-27 17:00:00 i Hur gick det här till?

Mitt beroende har inte gått över men det har tagit sig en annan form, jag är en periodare. I vissa ämnen briljerar jag, det kan nästan faktiskt vara så att jag är bäst i världen. När man kommer till andra ämnen kan man ta sig en fundrerare på om de verkligen lär ut sånt i skolan, typ geografi... Gjorde dom det på min tid?
 
Det har funnits två motståndare som jag jag i princip aldrig vinner över, varav den ene är den äkte mannen. Min hjärna blockerar sig och jag kryper ut från vad som kan liknas med ett slagfält med oftast fem ynka poäng. Nu har det (dessutom) kommit in en tredje person som jag hittills har förlorat samtliga två matcher mot. 
 
Får jag presentera den lilla fröken som spöar upp mig genom att gissa på samtliga frågor (om det inte handlar om prinsessor och prinsar, där har hon stenkoll).

Kommentarer

Postat av: Karl

Publicerad 2014-01-28 08:05:46

Ja men några gånger har du vunnit över mig. Oftast beror det på att jag somnar... ;-)

Svar: Är det här en ny nivå, quizkampentrashtalk? :-D
Berndtsson och Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela