Morgonfrisyr

Publicerad 2014-01-23 17:00:00 i Vardagsliv

Medan vi föräldrar stressade runt på grund av en ofrivillig sovmorgon (läs vi forsov oss å det grövsta) piffade lintottarna till sig i håret.

- Sitt still nu, rumpan ska vara hela vägen bak säger moster. Seså hela vägen bak... Duktigt lillebror!

Och han var duktig, hennes lillebror. Han blev borstad, balsamsprayad så att det dröp om håret och han fick snabbt tofsar som på grund av balsamet gled ur håret. Han skrek bara en aningens när tovorna blev urborstade.

Fröken var tålmodig, imponerande fingerfärdig och resultatet blev en snygg hästsvans med tillhörande gnäggningar från den lille mannen. Det här med hur man tolkar hästsvans är väldigt individuellt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela