En epok är över

Publicerad 2012-10-07 09:36:00 i

Vi har dansat tillsammans och gått många många mil som goda vänner. Vi har fikat, svettats och frysit tillsammans. Redan förra vintern började ni att ge vissa tecken på att ha fått nog av detta jordeliv men jag höll er envist kvar. Jag insåg igår med sorg i hjärtat att ni inte klarar av den här hösten och vintern. Adjö mina älskade kängor som har matchat allt som finns i min garderob.

Kommentarer

Postat av: Linn

Publicerad 2012-10-10 21:57:35

Känner med dig och hoppas att du hittar de nya kängorna i ditt liv! Det är inte lätt dock...

Svar: Jag har hittat nya kängor, men det är inte det perfekta paret... Sorg, sorg. Kanske måste gräva lite i soptunnan och limma fast sulorna igen.
Berndtsson & Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela