Varför just något med tomat?

Publicerad 2013-09-23 19:00:00 i Hur gick det här till?

Kladdnivån i vårt hus gällande mina kläder blev inte så mycket större när vi fick barn. Den blev bara mer utspridd. Jag är ganska klantig men har kompencerat det med blixtsnabba reflexer. Men att på reflex fånga en fallande bit pasta med tomatsås på skeden medför stänk. Vida spritt stänk.
 
Det i kombination med att när jag har vita tröjor på mig får jag alltid ett oövervinnerligt sug på toamtsås till lunch. Det är något spännande och nästintill lite läskigt med kombinationen vitt + tomat + jag.
 
Idag var det en sådan spännande lunch!
 
Tröjan, före:
Vit så det förslår och ännu ofläckad.
 
Lunchen:
Tortellini i tomatsås med spenat toppat med getost och massvis med olivolja.
 
 
Tröjan, efter:
Som enhällig och enväldigt jury ger jag mig själv ett diplom för väl utfört och delikat lunchätning utan en spilld droppe på den då fortfarande ofläckade tröjan.
 
Hur det gick med kaffedrickandet efteråt är en annan historia.
Kanske kommer jag att berätta den. Kanske inte.
 

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2013-09-23 22:50:28

JAG SER EN FLÄCK JU :D

Svar: Åhnej... VAR?!?
Berndtsson och Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela