En ny säng

Publicerad 2013-09-05 20:35:28 i Hemmet - inredning & sånt

Förhoppningsvis blir det en säng som hon kommer att sova i hela natten. Nu kommer hon intassande till oss på nattkröken. Inte alls omysigt men det vore skönt att få sova ifred en natt eller två. 
 
Det är inte bara därför det kommer att byggas en sängalkov. Det kommer inte bara bli en säng utan också en garderob och leksaksförvaring. 
 
Jag har funderat och fnulat och grunnat på hur jag nu ska få er att inte se att det är ett gräsliga fotot jag har lyckats knäppa på en ganska fin skiss.
 
Kommer inte på något. Det kommer en snygg bild på den färdiga sängen istället.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela