En ensam dag

Publicerad 2013-09-03 20:55:44 i Lyxliv

OCH FY ATTAN SÅ FANTASTISKT!!!
 
Jag har haft en ensam ledig dag, sprungit ärenden och bland annat köpt glasögon. Just den punkten har funnit på min To Do Pronto-lista de senaste tio åren. Änteligen kan jag stryka den. En fashionshow med dom nya bågarna kommer så snart de är klara.
 
Jag har njutit, struntat i mobilen, struntat i stressen. Strosat i affärer, handlat alla måsten och bara varit. Låtit solen värma ansiket under lunchen. Småpratat med ankor i parken. Fnittrat med tejen i Pandurobutiken.
 
Enjoy!
Just den här bilden kräver eventuellt sin förklaring. Mitt lokalsinne är uselt. Jag vet att det är någonting som oftast sägs men jag är verkligen usel. Den äkte mannen däremot hittar överallt. Även där han aldrig varit förut. Han har efter alla våra år gett upp hoppet om mig och har som enda fungerande kortsiktiga råd till mig sagt "ta sikte på någonting högt och parkera bilen bredvid den". Bredvid den här parkerade jag bilen. Jag hittade tillbaka = dubbeltumme till mig!
 
Nu blir det njutarbilder.
Frukost nummer två med en stad som håller på att vakna.
 
 
 
 
 
Dagens viktigaste - biljetthämtning:
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela