Oväntade problem med fjärrvärme

Publicerad 2013-11-21 17:00:00 i Hur gick det här till?

När man är en sådan som jag, en person utan bra fungerande befintligt lokalsinne, innebär fjärrvärme ett problem. Inte fjärrvärmen i sig men det som kommer innan - grävskoporna och grushögarna. 
 
Låt mig förklara. 
I vår del av vår lilla stad finns det väldigt många gator in till området och alla är enkelriktade och vändplatserna har förökat sig med ett kaninpars hastighet. Utfarterna är tre till antalet.
 
Just nu håller kommunen på att gräva ner kablar för fjärrvärme till husen. Bra. 
Samtidigt förbättras sommarvattenledningarna som också de ligger nedgrävda. Bra.
 
Nu till problemet.
Jag hittar inte ut mellan alla dessa grävskopor och grushögar och skyltar och koner och orangeklädda människor och lastbilar. 
 
Varje morgon när vi satt oss i bilen och jag kört ett par varv, backat, vänt, svurit tyst råkat köra samma väg som inte leder någonstans igen för tredje gången hörs ett mummel från fröken i baksätet
 
(-åh, vi kommer aldrig någonsin att komma fram till dagis...)
- Sa du något, hjärtat?
- VET INTE DU ATT DU MÅSTE KÖRA UPP FÖR BACKEN FÖRST INNAN DU SKA SVÄNGA?
- (ehum... nej... det var ju så det var)

Kommentarer

Postat av: Elin

Publicerad 2013-11-21 21:41:05

underbara barn du har :) hihi

Svar: Enligt mig så är dom de bästa :-)
Berndtsson och Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela