Julpyntsfynd

Publicerad 2013-11-06 12:57:00 i Hemmet - inredning & sånt

Som så mycket annat stod den på hyllan och ropade på mig. En glasburk (eller är det en vas) från Röda Korset. Det spelar ingen roll, denna gran av glas är precis vad jag inte visste vad jag behövde. Just nu står den och pryder fönsterbrädan bredvid den ärvda lampan. Snart ska den pryda samma lampa men kommer att vara fylld med gligger, eller kottar eller något annat julig. Ett julpyntsfynd för 30:-!

Kommentarer

Postat av: Linn

Publicerad 2013-11-06 19:15:04

Snitsigt! Jag har kommit i julpyntsmood ovanligt tidigt i år, för att vara mig. Vill bädda in hela lägenheten i fetvadd och placera ut små tomtar och flugsvampar överallt.

Svar: Jag brukar inte falla in i julkänsla förrän runt advent, men även för mig har den infallit tidigt. Kan det vara något i luften?
Berndtsson och Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela