Intrasslad

Publicerad 2013-11-19 21:25:01 i Småprat

En vanlig middag hemma hos oss är en ocean av frågor och en mindre bäck av svar för jag har ingen aning om varför det just är dom färgerna i regnbågen och inte några andra färger. Jag vet inte heller hur örat blev kurvigt eller hur många kaskelottvalar det finns i havet. Men blåljug tänker ni! Nej, jag ljuger dåligt, de genomskådar mig direkt. 
 
Vissa frågor kan jag ändå svara på, jag vet till exempel var farmor bor och hur många år den lille mannen fyller nästa gång (HURRA!). Jag vet även svårare saker som vilket språk man pratar i Strängnäs och vad "LAMPA" blir på rövarspråket.
 
Det finns en tredje kategori också som är lite svårare. Det är kategorin jag vet hur det fungerar men jag förklarar uselt och trassalr in mig och det har bland annat medfört att barnen nu tror att regn är kiss.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela