Earth Hour 2013 - utvärdering

Publicerad 2013-03-24 18:15:00 i Lyxliv

Vi smygbörjade och släckte ned redan strax efter kl 20.00 och konstaterade att det är riktigt mysigt med levande ljus och att vi borde släcka ned helt betydligt oftare. Vi fuskade lite och titta på en film, men det är väl aldrig nyttigt att sluta med någonting direkt. Att gå från 100 till 0 med elektricitet...

Earth Hour gav mig en idé, ska dra den med chefen i morgon innan jag berättar för er, men JAG tycker att det är lysande!
 
Hur gjorde ni? Släckte ni ned?

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2013-03-25 01:07:00

NÄSTAN helt. Fast vi kollade film. Och lagade mat. Och det tyckte jag var klurigt utan lyse, så lampan vid spisen var tänd. Men några timmar senare var det HELT släckt. I mer än en timme...;-)

Svar: Mycket bra!
Berndtsson & Lundström

Postat av: Linn

Publicerad 2013-03-25 17:34:08

Nä, här lyste lamporna. Men sambon är en riktig "släckare", du vet en sån som alltid släcker lampan när han lämnar ett rum och som inte tycker att det ska stå på en massa mysbelysning i fönstrena för grannarnas skull, så jag tyckte vi kunde få dispens från det totala mörkret. MEN, jag sympatiserar med idén.

Nyfiken på vad du har kommit på...

Svar: Åh! Han är en sådan som jag önskar att jag vore. Men jag tänder mysigt för mig och lite, liiiiiite för grannarna. Stänger han av TV med den STORA knappen också på kvällen?
Berndtsson & Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: [email protected]

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela