Lådbåtsbygge - check!

Publicerad 2013-06-08 21:25:02 i Lyxliv

Efter ett gemensamt beslut kom vi fram till att det inte finns tillräckligt med tejp tillverkad i världen för att göra en båt och vi gick äver till plan B. Plan B innefattar tyg, en skrinda, en sopkvast och resultatet visar jag i morgon för efter en dag på havet i vår nya båt har gjort oss utmattade.
 
För er som inte har en aning om vad jag babblar om så har Viking Line en tävling där det lottas ut en himmlans massa familjepakesresor. Var med och tävla du med, det enda du behöver göra är en båt av valfri ambition... Jag rekomenderar er dock att inte försöka er på tejpalternativet. Klicka HÄR för att vara med och tävla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela