Jag vill inte leva i nuet just nu

Publicerad 2013-06-05 23:20:00 i Hur gick det här till?

På väg hem från ett möte knäppte jag den här bilden och jag visste precis vad jag skulle skriva om! Att leva nu och bla bla bla...
 
En högt surrande mygga kom och störde mig i mitt bloggzenmoment och att leva i nuet just då handlade om att slå ihjäl den där myggan. Det är ändå lite synd om myggan då den flög in i ett hus där jag befinner mig i då jag inte ger mig i jakten på någon mygga! Mest synd är det om mig då myggrackarn landade på mitt öra och jag råkar ge mig själv en örfil i jakten på myggan.
 
Myggkraken dog. Mitt öra tjuter och ringer och jag känner att jag just för tillfället inte alls vill leva i nuet om det ska kännas såhär i örat.
 

Kommentarer

Postat av: Kikan

Publicerad 2013-06-06 06:28:18

När jag såg bilden och rubriken tänkte jag att du skulle skriva att du inte ville leva i nuet för att du längtade tills när du ska åka ner till oss på Västkusten. Vi längtar tills ni kommer!

Svar: Vi längtar ner till er och snart, snaaaart kommer vi!!!
Berndtsson & Lundström

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela