Alle man på däck!!! - i samarbete med Viking Line

Publicerad 2013-06-09 15:34:00 i Lyxliv

Ett rejält segel är nyckeln till att komma fram snabbast dit man ska. Där har ni det bästa lådbåtstricket. Det och en lillebror som drar själva lådbåten.
 
Skrindan + piasavakvasten + lillebror + segel + storasyster = vårt bidrag i Viking Lines tävling i sommar. Dom lottar ut massor av paketresor för familjen. Du har säkert sett reklamen som rullar på TV och du har fram till den 19 juni på dig att också bygga en lådbåt och vara med och tävla. Klicka HÄR och ladda upp ditt bidrag.
Lycka till! (men inte för mycket)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej
Ditt namn eller något annat som förklarar bilden

Berndtsson och Lundström

Ann-Christin, det är så jag heter. Västkusttjej som blev östkustsmamma. Jag bor i en liten stad utanför Stockholm som är mycket befolkad av turister. Det är inte bara turister här utan några tusen åretruntbor och även mannen som jag lever tillsammans med och våra två barn, lilla fröken (2009) och den lite mindre mannen (2010). Med i familjen finns även två stora barn som lever det glada studentlivet på andra orter. Stanna en stund och reflektera över min reflektioner som en alldeles perfekt vanligt virrig kaffetörstande person. Kontakt: berndtssonlundstrom@icloud.com

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela